Vierde kwartaal dit jaar in verkoop, allerlaatste fase in de Laares!

Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s. In Enschede in De Laares geniet u van modern wooncomfort, duurzaamheid, de voorzieningen van de stad en de levendigheid van de wijk. WOM De Laares ontwikkelt hier prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. De allerlaatste fase in De Laares heet Ooster Es, hier komen twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen die zijn gelegen in deze vernieuwde wijk bij het centrum. De nieuwe woningen zullen gasloos gebouwd worden en energiezuinig zijn met een EPC van circa 0,0 tot 0,2. De verwachte start verkoop staat gepland voor het 4e kwartaal van dit jaar.

Koopsomindicatie vanaf € 367.500,- v.o.n. tot € 505.000,- v.o.n.

Nieuwsgierig geworden? Op de site www.delaares.nl vindt u de artist impressions, de woningplattegronden en de richtprijzen van het plan “Ooster Es”. Kijk snel en laat u verrassen door de charme van dit plan. Bent u na het zien van de eerste beelden nog net zo enthousiast? Geef dan via de site de bouwnummers door waar uw grootste voorkeur naar uitgaat. In september ontvangt u van ons de volgende nieuwbrief, waarin we u zullen uitnodigen voor de start verkoop en u informeren over de verdere procedure.

We wensen u hele mooie en gezellige zomermaanden toe!

HET MOOIE IS: ENSCHEDE BIEDT ALLES VOOR EEN RELAXED LEVEN EN FUN!! IMMERS, U WOONT TEGEN HET BRUISENDE STADSHART AAN, DUS ER IS VAN ALLES TE BELEVEN.

Deel deze pagina: