START VERKOOP FASE 2

We zijn verheugd u te kunnen uitnodigen voor de start verkoop van fase 2 van het nieuwbouwplan “Nieuwe Es” van De Laares in Enschede. De eerste fase is met veel succes verkocht! U bent van harte welkom op donderdag 18 mei a.s. tussen 19:00 en 21:00 uur bij Stoet aan de Pijperstraat 15 in Enschede.

U ontvangt van ons die avond de verkoopbrochure met alle benodigde informatie, de prijslijst en een toelichting voor de online inschrijving. Indien u nog niet bij ons via de website www.delaares.nl staat ingeschreven als belangstellende, dan kunt u dit hier alsnog doen. Bij de start verkoop ontvangt u dan automatisch van ons een e-mail met daarin een link om de online inschrijving te kunnen starten.

DE LAARES
De Laares is een van de geliefdste plekken van Enschede om te wonen. Het ontwerp van deelplan Nieuwe Es, met parkeren op eigen erf en daarnaast voldoende openbare parkeergelegenheid, is ruim opgezet waarbij de drie monumentale bomen aan de Lavendelstraat worden behouden. Doorgaand verkeer wordt geweerd, de oude bomen worden afgewisseld door jonge aanplant. Een brede school inclusief kinderopvang, een gezondheidscentrum en een sportschool bevinden zich in de wijk, evenals speelplekken voor kinderen van verschillende leeftijden. En dat allemaal op loopafstand van het bruisende hart van Enschede. Wilt u ook graag een ruime nieuwbouwwoning in de Nieuwe Es? Dan is dit uw laatste kans!

FASERING
De tweede fase bestaat uit 26 twee-onder-één-kap woningen van een chique en uiterst charmante architectuur in drie verschillende types: 8 van het type ‘Dames aan het park’, 14 van het type ‘Dubbel en Dwars’ en 4 van het type ‘Zus en Zo’.

START VERKOOP DONDERDAG 18 MEI OM 19:00 UUR
SLUITING INSCHRIJVING MAANDAG 29 MEI OM 10:00 UUR

Bent u niet in de gelegenheid om de informatie donderdagavond tussen 19:00-21:00 uur bij Stoet op te halen, dan kan het uiteraard ook op een later moment bij de makelaars.

Let op: de inschrijving sluit op maandag 29 mei om 10:00 uur. Hierna vindt de loting/toewijzing plaats.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de verkopende Makelaars.

Deel deze pagina: