• Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand

Ontdek Enschede en de Laares

Enschede is met 160.000 inwoners het grootstedelijk hart van Oost-Nederland. Enschede is een stad waar mensen elkaar nog zien staan en de ruimte geven. Op de grens van Nederland en het Europese achterland, is het een ondernemende en tolerante leefstad.

Enschede is een stad van kennis en innovatie. Met een universiteit en kennispark die internationaal geroemd worden om hun vermogen, theoretische kennis  om te zetten in hoogwaardige praktische toepassingen die de wereld veroveren.

Een stad met een hogeschool, een universiteit, een conservatorium, een popacademie, een internationale school en een kunstacademie. Epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland,  met een geweldig winkelaanbod rond het gezelligste horecaplein van Nederland. Enschede is ook de thuisbasis van die fantastische voetbalclub. Enschede: een stad om lief te hebben, om te wonen, te werken, te studeren ­ een stad om te leven.

Thuiskomen in De Laares

De Laares  is een prachtig voorbeeld van hoe  een oud stadsdeel weer tot bloei is gebracht. Prachtig aangelegde straten met volop hagen  en mooie bomen voor een heel natuurlijk en groen  gevoel. Je woont hier met het comfort van nu en met een vleugje nostalgie. En kinderen kunnen  hier veilig buiten spelen. Rustig wonen met de  bruisende binnen stad binnen handbereik!

De Laares in Enschede biedt veel praktische voorzieningen, alles bij de hand!

Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Je kan hier prima terecht voor je dagelijkse boodschappen. Maar ook de nodige medische voorzieningen vindt je praktisch om de hoek, zoals huisartsen, apotheek, fysiotherapie, tandartsen, verloskundigen e.d.  Even de sportschool in of lekker naar de kapper? Geen probleem, ook die zijn in de buurt.  En binnen het aanwezige kindcentrum kan je terecht voor kinderopvang en basisonderwijs. Verder zijn er ook een aantal heerlijk speelplekken voor de kinderen om te ravotten. Praktisch en comfortabel wonen in de Laares!

Deel deze pagina: